Avtal & Villkor

Innan du beställer en tjänst, kontoplan, eller annat läs Avtal & Villkor.

Avtal & Villkor på BolagsRegistrering.eu
Avtal & Villkor på BolagsRegistrering.eu nedan kallad för BR €conomy

Våra tjänster samt när tredje part anlitas

Din beställning är endast bindande när betalning erhållits och vi påbörjat tjänsten.
Vidare är du införstådd med att en återbetalning inte kan ske (SKU5600, SKU2900, SKU1000) eftersom du erhåller inloggningsuppgifter (tillgång) för tjänsten/tjänsterna (produkten).

Tredje part

BR €conomy är ingen bank och kan under inga omständigheter hållas ansvarig då tredje part anlitas för diverse tjänster eller produkter.
Vid en eventuell reklammation ska en kommunikation endast vara mellan er och respektive uppdragsgivare. Dessutom kan vi inte hållas som ansvariga om ni underlåter er, oavsett anledning, att inte skicka begärda handlingar och dokument som efterfrågas för respektive tjänst eller om ni gett inkorrekta eller vilseledande uppgifter. Vidare kan vi inte hållas som ansvariga om någon avslår er ansökan om onlinekonto, vid ett eventuellt avslag är det er egen skyldighet att föra en dialog med respektive företrädare.

Tryckfel

Vi reserverar oss för s.k. tryckfel och felprissättningar på sajten och förbehåller oss rätten att avslå en beställning.

Cookies information

Den här webbplatsen innehåller så kallade cookies. Läs mer om detta i vår integritetspolicy

Personuppgifter PUL

Enligt personuppgiftslagen måste vi be dig samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig. Läs mer om detta i vår integritetspolicy Genom att godkänna Avtal & Villkor på BR €conomy samtycker du till ovanstående.